Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Proiecte noi pentru fetele de la VixenStudio

Studioul nostru se mandreste cu angajatii pe care ii are dar si cu evenimentele la care acestia participa anual. Aceste evenimente sunt foarte importante atat pentru studio cat si pentru modelele noastre deoarece te ajuta sa urci mai usor si mai rapid pe scara profesionala din acest domeniu. Unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat VixenStudio anul trecut a fost cel denumit Jasmin Campus, un eveniment international important in acest domeniu de activitate, organizat de catre o echipa profesionista din Budapesta, respectiv echipa cu acelasi nume, Jasmin.

Trebuie sa stiti inca de la inceput ca nu toate modelele noastre au participat la acest eveniment dedicat videochatului, ci au fost desemnate doar 10 dintre ele, cele mai bune. Si astfel, timp de 4 zile fetele noastre, zece la numar, au participat la unul dintre cele mai importante evenimente anuale de videochat din tara dar si din strainatate, in luna decembrie a anului trecut.

Evenimentul Jasmine Campus a fost organizat perfect, pana la cele mai mici detalii. Asta pentru ca acest eveniment a fost de fapt un fel de training mai special, organizat pana la cel mai mic amanunt pentru modelele de videochat profesioniste sau pentru cele care se stie ca vor urca rapid pe scara profesionala in acest domeniu. Jasmin Campus este un eveniment total diferit de cele cu care modelele noastre de videochat Iasi sunt obisnuite deja insa si acesta a fost primit cu bratele deschise de catre fetele noastre, ele fiind total constiente ca acest training le poate ajuta sa se propulseze mai repede in topul modelelor profesioniste de videochat.

De altfel, invitatia de participare a fost si aceasta ciudatica, dar in aceeasi masura a starnit si curiozitatea noastra, datorita faptului ca ea a venit sub forma unor intrebari in care fetele invitate la eveniment trebuiau sa scrie ce preferinte culinare au si ce marimi poarta la articolele de imbracaminte – incaltaminte.

Jasmin Campus s-a desfasurat in Budapesta si astfel, modelele desemnate de catre noi pentru a participa la acest eveniment s-au imbarcat rapid in avion. La decolare, in aeroport modelele noastre au fost asteptate de un autocar special destinat transportului lor la destinatie. Pana si autocarul era decorat in cele mai mici detalii. In el se regaseau toate pozele fetelor care participau la acest training. Dupa ce autocarul a oprit la locatia unde urma sa ne petrecem urmatoarele zile, toata echipa VixenStudio a fost intampinata cu trandafiri. Locatia unde urma sa se desfasoare evenimentul era una cu adevarat luxoasa si impresionanta fiind detinuta chiar de catre echipa Jasmin, un complex hotelier popular in Budapesta.

Este clar astfel ca cei din conducere au suportat toate cheltuielile de deplasare si de organizare. Complexul hotelier era foarte luxos si decorat cu bun gust, fiind dotat si cu o piscina interioara despre care ni se spusese in prealabil ca putem beneficia de ea in toate zilele in care suntem cazati acolo. In camere ne asteptau pungute cu cadouri in care se regaseau articole de imbracaminte – incaltaminte si acesorii aferente acestora, toate inscriptionate cu brandul Jasmin, un gest frumos din partea conducerii pentru modelele invitate la eveniment, un gest impresionant de recunostinta a meseriei pe care o practica.

Si ca o surpriza minunata pentru fete, echipa Jasmin a decorat tot complexul hotelier cu ornamente de Craciun si au asezat un brad mare in lounge-ul spatios, cu gandul ca ele sa simta ca au intrat in febra sarbatorilor de iarna si sa se simta de altfel ca acasa.

Nici noi nu ne-am lasat mai prejos la acest eveniment si pentru a ne arata recunostina pentru aceasta echipa minunata din Budapesta, le-am oferit reprezentantilor din conducere un trofeu onorific. Si astfel, le-am aratat si noi lor ca pentru noi echipa Jasmin este un partener important dar si unul de nadejde ce merita respectat pe tot parcursul colaborarii noastre. Seara ne-am petrecut-o in ritm de dans si voie buna, desfatandu-ne cu preparate culinare traditionale acestei zone geografice. In urmatoarea zi, dupa ce modelele au luat micul dejun, au fost invitate intr-o sala foarte mare de sedinte.

Au fost grupate dupa anumite criterii si fiecarei grupe in parte i s-au alocat un numar de trei traineri ce urmau sa ne introduca intr-un joc creativ si foarte bine pus la punct, cu scopul de a invata lucruri inedite din sfera videochatului international, intr-o maniera cat mai frumoasa. Fetele noastre si-au facut cu aceasta ocazie multe prietene noi, alte modele de videochat din alte tari dar si oameni din personalul Jasmin. Impreuna, toate modelele de videochat prezente la eveniment au facut schimb de experienta si de pareri utile.

In toate cele patru zile pe care modelele de la VixenStudio le-au petrecut in Campus Jasmin, atmosfera a fost una de sarbatoare. Au existat foarte multe momente de relaxare pe langa trainingul propriu zis, de dans si de muzica buna. Nu mai spunm ca fetele noastre nu se mai dadeau duse din pisicina. Toate modelele de videochat, indiferent din care studio faceau parte, au plecat acasa cu zambetul pe buze datorita experientei frumoase avute la Jasmin Campus insa oarecum triste ca evenimentul s-a sfarsit atat de repede.

Hai si tu in echipa VixenStudio daca iti doresti sa fii una dintre viitoarele modele de videochat care participa la astfel de evenimente grandioase! Noi te asteptam cu drag sa faci parte din aceasta familie marca VixenStudio!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?